Imatges

1A SORTIDA A TORRELLES DE FOIX

Torrelles 2018 STICKER 2

Crònica de la 1ª Sortida a Torrelles de Foix

Aquest passat diumenge 1 de juliol l’Associació Amics dels Clàssics de Vilanova convocava a una quarantena de vehicles a la 1ª sortida a Torrelles de Foix. La intenció era clara, volíem gaudir d’una sèrie de visites i activitats al voltant d’aquesta bonica localitat de l’Alt Penedès al costat dels nostres clàssics i la veritat es que el matí ens va sortir perfecte.

 

A primera hora ens fem un bon esmorzar amb botifarra, pa amb tomàquet i beguda al local del Casal Torrellenc, per poder agafar forces per un matí que prometia ser entretingut i també calorós. Tot seguit, i per pair una mica l’esmorzar, fem un curt recorregut amb els vehicles per arribar fins a les Fonts de Les Dous, situades a les afores de Torrelles.

És un paratge fresc i agradable a on vàrem tenir un contacte molt directe amb la natura, amb un salt d’aigua que donava gust contemplar, i beure l’aigua fresqueta de les fonts… per així combatre el sol i la calor, que ja apretaven fort.

 

Seguint el programa previst ens vam dirigir cap al Santuari del Foix per una ruta d’uns 15 minuts per pistes mixtes asfalt-terra en bon estat, fins que arribem a un indret elevat amb unes vistes del Penedès molt espectaculars. Una vegada allà tenim la sort d’escoltar a un representant de l’Associació del Santuari del Foix , que ens fa un ampli i interessant repàs històric d’aquest indret. En acabar, fem una mica de pica-pica acompanyat de refrescos i cava fresquet per donar per acabada aquesta interessant visita, tot perfecte i tots els assistents agraïts pel detall.

 

Comença a fer-se tard i encara ens queda fer una visita molt important, anar a les Caves Masachs, motors en marxa i anem cap a les caves. Ens rep un representant de l’empresa que ens porta a fer un complet recorregut per totes les instal·lacions, les caves, zona d’embotellat…, senzillament aquest món del cava és increïble i tots els assistents quedem agradablement sorpresos per la riquesa que representa tenir aquest producte a les nostres terres. La visita s’acaba, i com no podia ser d’una altra forma, amb un tast del cava que produeix aquesta empresa, que per cert estava boníssim!!.

36425307_10156638145835209_732441839801466880_n

Sortim de les Caves Masachs i anem directament de nou cap el nostre punt de sortida, el Casal Torrellenc, allà els sempre atents amb tots el participants membres col·laboradors d’aquest casal, ens esperen per fer el vermut i per donar per finalitzada la sortida . Un agraïment molt especial a tots els col·laboradors, sobretot a l’Associació del Casal Torrellenc i a tota la seva gent, a l’Ajuntament de Torrelles de Foix, a l’Associació del Santuari del Foix i a les Caves Masachs, i per suposat moltes gràcies als 40 vehicles participants, que van dur fins a Torrelles de Foix unes 80 persones entusiastes dels cotxes clàssics, i que malgrat algun “petit decalatge“ d’horaris, van quedar satisfets de la matinal que vam oferir-los-hi entre tots els organitzadors.

Estem segurs que el proper any, repetirem!!!!

Estanislau Vallverdú.

Totes les fotos:

Torrelles de Foix

1er ESMORZAR AMICS DELS CLÀSSICS 2018

El passat diumenge 28 de gener Amics dels Clàssics va convocar el 1er Esmorzar de la temporada. Ens vam ajuntar 44 aficionats en 26 cotxes clàssics per esmorzar al Bar La Família de La Bisbal del Penedès, a on vam arribar per la carretera del Pantà de Foix.

Despés de gaudir amb la butifarra amb mongetes o patates, vam sortir de nou de ruta per carreteres locals i camins asfaltats del Penedès fins arribar de tornada a Vilanova, us esperem en les properes activitats d’Amics dels Clàssics!