FES-TE SOCI

L’associació Amics dels Clàssics de Vilanova va crear-se fa 10 anys amb la finalitat de reunir en una mateixa entitat a tots els aficionats i propietaris de vehicles clàssics de la capital del Garraf. Som un grup d’amics , una petita familia que per sobre de tot estima i respecta a tot tipus vehicles històrics i clàssics, cotxes, motos, furgonetes, camions i tractors de més de 25 anys d’antiguitat.

Som una entitat sense ànim de lucre i com a tal tots els membres, tant l’equip directiu com els socis, treballem voluntàriament i sense demanar res a canvi. En el transcurs de l’any organizem diverses trobades i sortides, ja sigui simplement per fer un bon esmorzar i treure a passejar els nostres vehicles, o bé per fer un recorregut i participar en alguna de les concentracions que es fan arreu del nostre país.

ANIMEU-VOS I PARTICIPEU EN LES NOSTRES ACTIVITATS.

PER NOSALTRES QUE GAUDEIXIS DEL TEU CLÀSSIC ES EL MÉS IMPORTANT

Quota de soci 2019: 30€

Per fer-te soci contacta´ns per email:

amicsdelsclassics@gmail.com

 AVANTATGES DE FER-TE SOCI DELS AMICS DELS CLÀSSICS DE VILANOVA

EXEMPCIÓ DE L’IMPOST DE CIRCULACIÓ A VILANOVA.

COM TRAMITAR LA EXEMPCIÓ DE L’IMPOST DE CIRCULACIÓ A VILANOVA.

Segons la normativa actual, per obtenir la exempció de l’impost de circulació del seu vehicle clàssic per part de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el vehicle ha d’haver complert els 25 anys durant l’any de cobrament del rebut de soci d’Amics dels Clàssics.

Pagant la quota de soci de l’any actual, quedarà exempt de pagar l’impost de l’any vinent.

Per fer el tràmit cal que el soci es personi a l’oficina de la Diputació de Barcelona, situada al Carrer Jardí, 5 de Vilanova i la Geltrú, i complimentar el formulari que demana la exempció de l’impost de circulació, per cada un dels vehicles clàssics dels que sigui titular.

Per acabar de complir amb el tràmit, també cal portar a l’oficina, la següent documentació:

-Mostrar el DNI original del propietari del vehicle, o portar una fotocòpia del DNI del propietari, en el cas de que el tràmit no el faci el soci.

-Fitxa tècnica del vehicle clàssic, original i fotocòpia.

-Permís de circulació, original i fotocòpia.

-Rebut conforme s’ha pagat la quota anual de soci a Amics dels Clàssics.

Heu de fer la gestió abans del 31 de desembre, per tal de que a l’any següent ja no us sigui tramès l’impost de circulació.

En cas de que l’impost hagi sigut cobrat al soci estant al corrent del pagament de la quota, cal fer la reclamació de l’import a l’oficina abans esmentada, portant el rebut conforme s’ha pagat la quota de soci de l’any anterior a l’any de l’impost cobrat.

En cas de que el soci no tingui els vehicles donats d’alta a Vilanova i la Geltrú o no estigui empadronat en aquesta ciutat, Amics dels Clàssics només pot fer un certificat conforme s’és soci de l’Associació, i el soci ha de fer les gestions davant el seu Ajuntament i Diputació, ja que cada municipi té una política propia per otorgar o no l’exempció de l’impost de circulació.

Per qualsevol dubte escriviu a:

amicsdelsclassics@gmail.com

Anuncis
Anuncis
%d bloggers like this: