FES-TE SOCI

L’associació Amics dels Clàssics de Vilanova va crear-se al 2006 amb la finalitat de reunir en una mateixa entitat a tots els aficionats i propietaris de vehicles clàssics de la capital del Garraf. Som un grup d’amics, una petita família, que per sobre de tot estima i respecta a tota mena de vehicles històrics, clàssics, cotxes, motos, furgonetes, camions i tractors de més de 25 anys d’antiguitat.

Som una entitat sense ànim de lucre i com a tal tots els membres, tant l’equip directiu com els socis, treballem voluntàriament i sense demanar res a canvi. Per ara i degut al COVID 19 no podem organitzar les habituals trobades i sortides, i quan puguem tornarem a fer activitats.

Per la qüestió de l’impost de les emissions de CO2 formem part de la Federació Catalana de Vehícles Històrics (FCVH) i us informarem de les novetats que es produeixin sobre aquest tema i sobre els tràmits a seguir per tal d’accedir a l’excempció de l’impost.

Qui vulgui fer-se soci haurà de contactar-nos per email a:

amicsdelsclassics@gmail.com

Us enviarem un full d’inscripció en format Word per a complementar amb les vostres dades i signar-lo. Aquest full ens l’haureu de fer arribar en persona imprès o per e-mail escanejat.

Quota de soci 2021: 30€

Qui vulgui fer efectiu el pagament de la quota de soci de 2021, haurà de fer-ho mitjançant un ingrés de 30€ al compte corrent d’Amics dels Clàssics:

Banco Santander

IBAN: ES44 0049 1767 37 2110023561

A l’apartat de concepte heu d’indicar “QUOTA 2021” i el vostre nom i cognoms.

La Junta d’Amics dels Clàssics de Vilanova i la Geltrú.

 AVANTATGES DE FER-TE SOCI DELS AMICS DELS CLÀSSICS DE VILANOVA

EXEMPCIÓ DE L’IMPOST DE CIRCULACIÓ A VILANOVA.

COM TRAMITAR LA EXCEMPCIÓ DE L’IMPOST DE CIRCULACIÓ A VILANOVA.

Segons la normativa actual, per obtenir la excempció de l’impost de circulació del seu vehicle clàssic per part de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el vehicle ha d’haver complert els 25 anys durant l’any de cobrament del rebut de soci d’Amics dels Clàssics.

Pagant la qüota de soci de l’any actual, quedarà exempt de pagar l’impost de l’any vinent.

Per fer el tràmit cal que el soci es personi a l’oficina de la Diputació de Barcelona, situada al Carrer Jardí, 5 de Vilanova i la Geltrú, i complimentar la instància que demana la exempció de l’impost de circulació, per cada un dels vehicles clàssics dels que sigui titular.

DEGUT A LA SITUACIÓ DE PANDÈMIA-COVID 19 CAL DEMANAR EN AQUEST ENLLAÇ UNA CITA PRÈVIA PER TAL DE FER EL TRÀMIT:

https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citaPreviaP0

Per acabar de complir amb el tràmit, també cal portar a l’oficina, la seguent documentació:

-Mostrar el DNI original del propietari del vehicle, o portar una fotocòpia del DNI del propietari, en el cas de que el tràmit no el faci el soci.

-Fitxa tècnica del vehicle clàssic, original i fotocòpia.

-Permís de circulació, original i fotocòpia.

-Rebut conforme s’ha pagat la qüota anual de soci a Amics dels Clàssics.

-Instància model 290, per sol·licitar la expemció, es pot descarregar a:

https://orgtn.diba.cat/ca/Home/DescarregarPDF?NomFitxer=Instancia_cat.pdf

Heu de fer la gestió abans del 31 de desembre, per tal de que a l’any seguent ja no us sigui tramès l’impost de circulació.

En cas de que l’impost hagi sigut cobrat al soci estant al corrent del pagament de la qüota, cal fer la reclamació de l’import a l’oficina abans esmentada, portant el rebut conforme s’ha pagat la qüota de soci de l´any anterior a l’any de l’impost cobrat.

En cas de que el soci no tingui els vehicles donats d’alta a Vilanova i la Geltrú o no estigui empadronat en aquesta ciutat, Amics dels Clàssics només pot fer un certificat comforme s’és soci de l’Associació, i el soci ha de fer les gestions davant el seu Ajuntament i Diputació, ja que cada municipi té una política propia per otorgar o no l’excempció de l’impost de circulació.   

Per qualsevol dubte escriviu a:

amicsdelsclassics@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: